Huby AB

Huby är en markstensbutik i Hylteberga, Skurup som öppnades år 2022.

Förutom ett stort sortiment av marksten i olika former, storlekar och färger, hittar du Marksten som inte finns i Sverige. Förrutom marksten så erbjuder vi även mursten och dekorsten.

Vi har flera års erfarenhet i branschen. Vi har start som ett famijle byggföretag i år 2013 där vi specialiserat oss i stenläggning. Under åren har vi växt som företag och nu erbjuder totalentreprenad där vi utför all arbete från stenläggnigg till trädäck till helhus renoveringar samt bygge från grunden.

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm!

Vi har en väldigt stor utbud av mark produkter, totalt har vi mer än 110 mark och mursten produkter i olika färger, tjocklekar och former, förutom mark och mursten säljer vi även dekorsten samt all underlagsmaterial som makadam, stenmjöl och matjord. Vi kan även fixa annat mark material som kunden behöver i större mängd som exempelvis bergkross. 

Vi är ett väldigt flexibelt företag, vi kan hjälpa med projektering av din trädgård och bygget/stenläggningen. Det är bara att ringa eller skicka en mail till oss så hittar vi en lösning tillsammans. 

Har du redan köpt stenar och behöver hjälp med att endast lägga dem? Ingen problem, kontakta oss så tittar vi på det tillsammans och återkommer med en offert. 

Vi anstränger för att erbjuda dig marknadens bredaste och modernaste sortiment av produkter med toppkvalite. Vårt mål är att ge ditt ett god upplevelse och tillsammans komma överens för att hitta produkter som passar din smak och stil. 

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm!

Omdöme

Mohammed A.
Read More
Bra service svarar snabbt när man skriver till dem , bra produkter.
David A.
Read More
Hjälpsamma, trevliga, ger gärna rekommendationer. Priserna är ok, lite åt det dyrare hållet.
Petter M.
Read More
Ordning och reda. Fin utställning. Kunnig personal. Brett utbud.
Larsa L.
Read More
Fick proffsig hjälp med stenläggning. Bra och stor utställningsyta där man kan se alla stenar uppsatta (väl uppmärkta) och kan jämföra de olika alternativen.
Margaretha G.
Read More
Kunnig och trevlig personal, serviceminded på ett sätt man sällan träffar på nuförtiden. Inköpet gick smidigt, och ffa jättefint gårdssingel !
Previous
Next